Villkor

KÖPINFORMATION

Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få beställa hos oss. När du handlar via Internet gäller konsumentköp- och distansavtalslagen. Denna lag skyddar dig som konsument när du handlar på distans. Läs mer hos Konsumentverket. VIP Parking reserverar sig för förändringar i sortimentet och har rätt att ta bort produkter innan ett köp har gått igenom. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av produkter (dvs parkering platser). Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.


ORDERBEKRÄFTELSE

En automatisk orderbekräftelse skickas ut när du slutfört din beställning. Där finner du uppgifter om vad du köpt med priser. Om något är fel med beställningen, kontakta oss snarast. 


PRISER

Priserna är i svenska kronor. Moms ingår på alla varor med 25%. Alla priser visas inklusive moms på hemsidan. Vi reserverar oss rätten för prisändringar utan någon förvarning för eventuella pris fel. Du betalar alltid det pris som visas när din beställning utförs, om du köpt en vara till ett felaktigt pris meddelas du om detta och du får tillbaka dina pengar.


BETALNINGSSÄTT

På VIP Parking betalar du säkert och enkelt med kortbetalning i förskott när du bokar parkeringen. 


AVBOKNING OCH REKLAMATIONER

Avbokning av förbetald parkering måste ske inom 24 timmar innan flygets avgång. Därefter erhålls ingen retur.

Stämmer din vara inte överens med beskrivningen eller är du på annat sätt missnöjd med ditt köp? Kontakta oss så kommer vi överens gemensamt om hur vi ska lösa det hela. Det är väldigt viktigt för oss att du känner dig nöjd.


ÖVRIGT

Säkerhet och behandling av kunduppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. VIP Parking kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss.