Parkering Landvetter karta

Trygg parkering på Landvetter flygplats
Parkera på Landvetter
Vår parkering även benämnd som Drop Zone finns på bottenplan i P-hus P3 på Landvetter flygplats. Kör du in i P-hus P3 vid skylten Drop Zone (utmärkt på kartan) hittar du parkeringsplatser märkta med vår samarbetspartner MABI:s logotyp. Parkera vid en utav dessa parkeringar.
Till vägbeskrivning
Trygg parkering på Landvetter flygplats
Lämna nycklarna efter du parkerat
Efter att du parkerat i P-hus P3 vid Landvetter flygplats lämnar du bilnyckeln till Mabi & Ditec kontoret i samma byggnad. Detta kontor ligger precis bredvid PWG på Landvetter och mittemot terminalen.

Ankomst till Landvetter efter öppettider Ankommer du efter våra öppettider både lämnar och hämtar du nyckeln via Swedavias informationsdisk.
Tips
Trygg parkering på Landvetter flygplats
Frågor om din parkering i Landvetter
Om du har frågor kring din parkering i Landvetter når du oss på 031-760 7650 vi är oerhört måna om att se till att din erfarenhet blir så bra det bara är möjligt.

VIPParking är med andra ord mer än bara parkera din bil så nära terminalen som möjligt.

Vi har samlat många vanliga frågor och svar för att underlätta för dig. Läs våra vanliga frågor och svar här
Parkering Landvetter flygplats
Tidsplanering parkering Landvetter
De generella tips man brukar få är att räkna med att det tar minst 30 minuter att parkera och ta sig till terminalen i samband med en flygning ifrån Landvetter flygplats.

Värt att ta i beaktning just när du använder dig utav VIPParking är dock att våra parkeringar ligger 1 minut ifrån terminalen och att du således kan spara den stora majoriteten utav den tid man annars brukar få räkna med att parkeringen tar.
Trygg parkering på Landvetter flygplats
Landvetter parkering service
När du är borta flyttar vi din bil till vår övervakade högsäkerhetsparkering det finns även möjlighet att välja till flertalet olika tjänster.

Vi har t.ex. möjlighet att ladda alternativt tanka din bil medan du har möjlighet samt utföra både grundläggande tvätt och avancerad rekond tack vare vårt samarbete med Ditec i Landvetter.

Läs mer om våra tjänster här
Att tänka på
Långtidsparkering Landvetter
I och med att vi efter att du parkerat hos oss flyttar din bil till vår övervakade högsäkerhetsparkering så har vi utöver att kunna erbjuda en högre säkerhet även möjlighet att ge en kostnadseffektiv lösning för långtidsparking på Landvetter flygplats där du både lämnar och hämtar bilen i anslutning till terminalen.

Swedavia parkering
Swedavia är en av våra högt uppskattade samarbetspartners vilket ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder parkeringar direkt i anslutning med terminalen på Landvetter flygplats, vårt samarbete gör det även möjligt för våra kunder att hämta ut samt lämna in sin bilnyckel efter våra öppettider.

Härryda parkering
Landvetter flygplats är belägen i Härryda kommun vilket innebär att våra parkeringar även dem finns i Härryda. Värt att ta i beaktning är att våra parkering ligger i anslutning till flygplatsen och används med framgång just vid parkering i samband med flygning.

Betalning i samband med bokning utav parkering
I samband med att du bokar din parkering hos oss här på sidan erbjuder vi kortbetalning med hjälp utav vår betalöningsleverantör Stripe. Vi har valt att använda Stripe för sina säkra betalningar och vår möjlighet att arbeta flexibelt vilket resulterar i att vi kan ge dig snabb och pricksäker service.

Om Landvetter flygplats
Landvetter flygplats alternativt Göteborg Landvetter Airport är förutom Arlanda i Stockholm den största flygplatsen i Sverige, 2016 reste totalt 6.4 miljoner passagerare från Landvetter flygplats. Trotts att namnet indikerar en närhet till Göteborg befinner sig flygplatsen i Härryda drygt 22 minuter ifrån Göteborgstad.

Tyvärr går det inga tåg till eller ifrån Landvetter flygplats det är därför extra viktigt att inför sin ankomst till Landvetter planera för vart man ska parkera sin bil, om man ska hyra en bil, kolla upp tider för flygbussar eller se till att en taxi finns bokad.