Frågor och svar - parkering på Landvetter flygplats

Vad händer om flyget blir inställt eller om jag önskar avboka för en annan anledning?
Vid avbokning gäller följande villkor
-Avbokar du före än 24 timmar innan avgång så betalas fullt belopp tillbaka,
-Avbokar du 24 timmar eller mindre innan avgång så debiteras första dygnet och resterande belopp återbetalas, vanligt vis har du pengarna på kortet dagen efter men vår betalleverantör säger att det ibland kan ta upp till 3 dygn innan du ser beloppet på kontot igen.

Hur gör jag om jag vill ändra min bokning eller förlänga min parkering?
Oavsett vilken ändring du önskar göra så är det snabbaste sättet att svara på din bokningsbekräftelse, vi bekräftar självklart din bokning ändring när den är genomförd.

Hur vet jag vart jag skall parkera och vart jag lämnar in nyckeln?

Så fort du har genomfört en bokning så skickas detaljerade instruktioner ut till den angivna mejl-adressen. Om du för någon anledning inte har fått mejlet så är du välkommen att kontakta oss så skickar vi ut en kopia.

Vad händer om jag inte får plats när jag är på Landvetter?
Det finns alltid plats hos oss, men skulle våra platser vara upptagna så går det bra att ställa sig på valfri plats och meddela oss så flyttar vi omedelbart på bilen.

Varför kör ni bort min bil och sedan ställer tillbaka den?
För att kunna erbjuda dessa priser som vi gör så flyttas bilen till vårt övervakade område, på så sätt så kan vi hålla antalet förhyra platser på flygplatsområdet nere och vi kan erbjuda dig som kund bästa pris med minsta möjliga avstånd till incheckningen

Hur lång kör ni med min bil?
Avståndet vill vår övervakade parkering är ca 3km, alltså tur & retur ca 6km

Vad händer om ni skadar bilen?
Vi är fullt försäkrade har b.la. en ansvarsförsäkring som innebär att samtliga bilar från att ni lämnar över er nyckel är fullt försäkrade fram till att ni hämtar era nycklar.

Vi behandlar alla bilar med RESPEKT som ledord. Vår vision och stävan efter nöjda kunder är alltid nummer ett.

Vad har ni för telefontider?
Våra telefontider är vardagar 8-17.00, övrig tid har vi jour telefon dygnet runt för akuta ärenden

Jag ser att ni erbjuder extratjänster såsom tvätt, tankning/laddning av bilen, kan jag beställa någon av dessa tjänster i efterhand?
Javisst! Bara hör av dig till oss på telefonnummer 031-510 710 eller svara på din bokningsbekräftelse så hjälper vi till med glädje.