KONTAKT
POST ADRESS
PARKERING ADRESS
Björkåsvägen 18
47332 Henån
Sverige
Göteborg Landvetter Flygplats
43880 Landvetter
Sverige
TELEFON & EPOST
Tel: +46 31  760 7650
Epost: info@vipparking.se
ORGANISATION
VIP Parking är ett varumärke som ägs av Servicebolag i Landvetter AB och är en del av Gothenburg Business Group AB.
  • Facebook
  • Instagram

TILLÄGGSPAKET

CARSPA

Behandla din bil med något extra när du är bortrest. Lägg enkelt till om det är något extra du önskar.

 

Utvändig behandling - 499 SEK

Din bil handtvättas av våra utbildade bilvårdsspecialister. Processen börjar med att det görs en analys av bilens lack för att sedan välja rätt medel för bästa resultat. Miljövänliga tvättmedel används alltid förutom vid de fall då inga andra val finns. Behandlingen börjar med ett avfettningsmedel (antingen alkaliskt eller petroleum baserat) för att ta bort grov smuts som ligger inbäddad i lacken. Sedan tvättas bilen med microfibertrasa och ett milt, effektivt shampo. Däck och fälgar rengörs samt behandlas. Bilen får en total utvändig tvätt!

 

Ut/Invändig behandling - 999 SEK

”Det är insidan som räknas” och det är här du spenderar all din körtid. För många är det också en viktig del av deras arbetsmiljö. Vid den invändiga städningen börjar vi med att dammsuga hela bilen för att bli av med all smuts och damm på golv, säten och i bagage. Instrumentpanel, mittenkonsol, dörrar och gummimattor rengörs och behandlas. Bilen också tvättas utvändig. När du återvänder från din flygresa sätter du dig i en bil med kristallklara rutor!  

Mini Rekond - 1 999 SEK

Denna behandling inkluderar extra av allt-den utvändiga tvätten utförs som vanligt men handtorkas och behandlas med ett syntetiskt vax för att ge en högklassig glans. Dina hjul och däck tvättas och behandlas så att de sticker ut i mängden. Invändigt görs en komplett rengöring och behandling som lämnar din bil i nyskick!   

Hel Rekond - 4 999 SEK

Alla vet att lackförsegling förstärker bilens lack och blir lättare att tvätta och hålla ren men alla har inte tid att utföra detta själva – då fixar vi det under tiden du reser! I vårt Rekond Paket ingår avfettning, handtvätt och fälgrengöring. Vi gör en djuprengöring på lacken samt polerar bort repor sedan läggs ett vax på som ger skydd och till slut förseglar lacken. Invändigt går vi igenom allt in i minsta detalj, från dammsugning till rengöring av fläktmunstycken, skarvar, kanter och knappar. Med vårt Rekond paket ger du bilen en fulländad upplevelse och du kan räkna med att åka hem med en bil i så nära nyskick det bara går.

 
 

DRIVE ME

Om du haft en tuff resa, ett tufft möte, ett glas vin och bara vill komma hem…… 

Boka vårt VIP Drive Me paket och ta en taxi hem. Vi kör din bil hemma eller till jobbet dagen efter. Servicen är enkel och ett problemfritt slut på resan.

 

Pris är beroende på köravstånd. Kontakta oss för mer information - info@vipparking.se

 

MEET & GREET

VIP Meet & Greet passar bra om du har ont om tid, reser med barn eller har mycket bagage att bära på. VIP personal möter dig när du anländer till flygplatsen för att ta hand om din bil och när du är åter från din resa möter vi dig med en uppvärmd bil. SMS:a oss när du anländer och när du har landat.  

pris från 499 kr

 

från 799 sek

 
 

ELLADDNING

Att ladda bilarna är inte alltid så lätt som det borde vara. VIP Parking erbjuder alla sina kunder att ladda bilen under tiden de är ute och reser. Boka enkelt denna service tillsammans med parkeringen och lämna laddningskablar i bagaget. När du återvänder till din bil kommer den att vara fulladdad (och naturligtvis utvändigt tvättad) och redo att köra hem!

Laddning från 199 SEK