Terminalnära parkering på Landvetter flygplats

När vill du parkera

Från parkering till incheckning på 60 sekunder

329 kr första dygnet, därefter 80 kr per dygn
Vårt mål är att ge dig som parkerar på Landvetter flygplats en så smidig och snabb parkeringsupplevelse som möjligt. Därför erbjuder vi parkering mittemot huvudingången på Landvetter Flygplats, så att du kan börja checka in redan 60 sekunder efter att du har parkerat din bil.
Frågor och svar
Vad händer om flyget blir inställt eller om jag önskar avboka för en annan anledning?
Vid avbokning gäller följande villkor

-Avbokar du före än 24 timmar innan avgång så betalas fullt belopp tillbaka,

-Avbokar du 24 timmar eller mindre innan avgång så debiteras första dygnet och resterande belopp återbetalas, vanligt vis har du pengarna på kortet dagen efter men vår betalleverantör säger att det ibland kan ta upp till 3 dygn innan du ser beloppet på kontot igen.
Hur gör jag om jag vill ändra min bokning eller förlänga min parkering?
Oavsett vilken ändring du önskar göra så är det snabbaste sättet att svara på din bokningsbekräftelse, vi bekräftar självklart din bokning ändring när den är genomförd.
Hur vet jag vart jag skall parkera och vart jag lämnar in nyckeln?
Så fort du har genomfört en bokning så skickas detaljerade instruktioner ut till den angivna mejl-adressen. Om du för någon anledning inte har fått mejlet så är du välkommen att kontakta oss så skickar vi ut en kopia.
Läs alla frågor och svar här
Tryggt & Säkert
Efter parkering på Landvetter flygplats körs din bil till vår övervakade parkering där den står säkert tills den körs tillbaka till Landvetter flygplats inför din återkomst. För maximal säkerhet.
60 sekunder ifrån incheckning
När du parkerar hos oss tar det enbart 60 sekunder ifrån parkering till incheckning på Landvetter flygplats!
Trygg parkering på Landvetter flygplats
Bilen som ny igen
Få tillbaka din bil i toppskick! Slipp den vänta som vanligen följer med en rekond på bilen och se till att din bil får en rekond när du ändå är ifrån den.
Kunnig personal
Det som verkligen gör oss unika är den personliga service vi värdesätter och kan ge dig tack vare vår kunniga, trygga samt erfarna personal.
Omdömen

REKOMMENDERAS

Lämnade min TESLA vid avfärd och fick tillbaka den laddad och rekondad, plus Goodie Bag i framsätet. REKOMMENDERAS !!!

Trygg parkering på Landvetter flygplats Tom Rekommendation
Parkering landvetter ?
Såhär fungerar det
1. Boka
Fyll i datum för din parkering och ange i nästa steg relevant information, du kan sedan välja att addera tjänster så som rekond, biltvätt och laddning utav el-bil.
2. Parkera
Våra parkeringar ligger drygt 20 meter ifrån huvudingången på Landvetter Flygplats på bottenplan (skyltat med avtalsparkering) i P-Hus 3 och är uppmärkta med MABI.
3. Key drop
Lämna bilnyckeln till vår Drop Zone, Mabi & Ditec kontoret i samma byggnad. Kommer du efter våra öppettider lämnas nyckeln till Swedavias informationsdisk i Landvetter Flygplats.
4. Hämtning
Din nyckel hämtas på vår Drop Zone eller efter våra öppettider i Swedavias informationsdisk och din bil står parkerad på parkeringen där du lämnade den!